​Erhvervsbyggeri til industri og produktion

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning nær Aalborg, i Nibe, påtager sig store opgaver, for danske industrivirksomheder. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser på erhvervsbyggeri i hele Nordjylland. Med kompetente og dygtige håndværkere, har vi en størrelse og fleksibilitet, som sikrer, at vi overholder alle aftaler med dig.

 

Enhver ny produktionshal skal fungere optimalt i forhold til virksomhedens produktionsflow og interne håndtering af materialer og ressourcer. Hos os får du erhvervsbyggeri til de rigtige priser. Byggeri af produktionshaller er en specialiseret form for industribyggeri – og blandt vores kernekompetencer. 

Vi tilpasser din nye produktionshal, præcis til virksomhedens behov, så investeringen på bedst mulige måde, kan optimere produktionsprocesserne og de daglige arbejdsgange. Det sikrer ikke blot en fleksibel dagligdag, men styrker også virksomhedens konkurrenceevne.

 

Industrien foretrækker også Vegger

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning  har gennem årene oparbejdet stor erfaring med erhvervsbyggeri, inden for blandt andet opførelse af stalde, stålhaller og landbrugshaller.

Vi er en virksomhed, som nu er vokset ud over den nordjyske region, fordi vi har et godt omdømme inden for erhvervsbyggerier, så vi i dag er efterspurgt over hele landet, til store industriopgaver, såvel som mindre butiksbyggerier.

Vi lægger stor vægt på, at give en nærværende rådgivning, samt at sikre en god service i forbindelse med erhvervsbyggeriet.

Kontakt os for tilbud på butiks- og erhvervsbyggeri

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi drøfter gerne dine planer og giver råd og vejledning til byggeriet.

Du kan kontakte os på mail på info@veggerts.dk, eller du kan ringe til os på telefon 98 66 60 19 for at aftale nærmere.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​