Tilbygninger

Overvejelser, inden du bygger til

Der kan være mange gode grunde til bygge til. Måske står du og mangler et par ekstra værelser eller ønsker dig en større stue eller et kontor. For mange husejere giver det ofte sig selv, hvor tilbygningen skal være. Den kan måske kun placeres i forlængelse af huset eller som en vinkel ud i haven.

 

Nogle gange er det nemt at sætte ord på, hvad det er, tilbygningen skal bruges til. I andre tilfælde er det straks meget sværere at pege på, hvad det er, huset mangler. Måske virker huset bare for lille.

 

Det er altid en god ide at få en god rådgivning og man kommer måske ind på løsninger, som man ikke selv lige havde tænkt på. Måske er der andre behov om nogle år.

 

Benyt lejligheden til at skabe det, du savner. Måske kan du få flere af dine ønsker opfyldt med tilbygningen, i andre tilfælde er det en fordel at begrænse sig.

 

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning er klar til at løfte opgaven. Vi er kompetente til at udføre de løsninger, som kan tilføre dit hjem eller firma en helt ny dimension.

 

 

Hos Vegger Tømrer- og Snedkerforretning har vi tilegnet os store færdigheder, kompetencer og erfaring inden for tilbygninger, hvorfor vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og drømme.​

Sammen med dig kan vi konstruere flotte løsninger, som lever op til dine forventninger. 

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder ved at ringe til os på telefon 98 66 60 19 eller kontakt os på mail info@veggerts.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​