Staldbyggeri til kvæg og heste

Gennem mange år har Vegger Tømrer- og Snedkerforretning i Nibe, nær Aalborg i Nordjylland, løst alle former for opgaver inden for landbrug. Vi har opbygget stor erfaring med større nybyggeri af stalde, som hønsestalde, kyllingehuse, svinestalde, kostalde samt maskinhuse

Vi er desuden kompetente til at lave mindre løsninger som småreparationer og vedligeholdelse på stalde, og anvender altid de bedste materialer inden for tømmer og stål. På den måde sikrer vi, at vores løsninger får den bedste kvalitet, og den længste holdbarhed.

Opførelse af alle former for stalde:

  • Kostalde
  • Svinestalde
  • Kyllingestalde
  • Hønsestalde
  • Slagtekyllingestalde
  • Økologiske hønse- og slagtekyllingstalde
  • Alle former for staldbyggeri

Vi har altid fingeren på pulsen i forhold til konstruktion og opbygning af kvæg- og kreaturstalde og kan bidrage med alt fra idéudvikling til den praktiske udførelse af staldbyggeriet.

Vi sikrer samtidig - naturligvis i samarbejde med dig, at byggeriet lever op til dine ønsker og behov. Vi har altid fokus på kvaliteten i vores byggeri af stalde og kreaturbygninger, og vi er naturligvis medlem af Byg Garanti-ordningen, der er en del af Dansk Byggeri. Vi udfører også andet erhvervsbyggeri.

Kontakt os for et tilbud på staldbyggeri

Du kan ringe på telefon 98 66 60 19, eller du kan sende en mail til info@veggerts.dk, hvis du ønsker et tilbud.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​