Nybyggeri ​af sommerhuse og andre boliger

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning, i Nibe lige syd for Aalborg, udfører ofte totalløsninger for private. Dette er eksempelvis villabyggeri, sommerhus nybyggeri, specialtegnede huse og tilbygninger til boliger og udlejningsejendomme, i Nordjylland. Er du interesseret i nybyg af stålhaller eller opførelse stalde, er vi også dygtige samarbejdspartnere, der varetager hele entreprisen. 

 

Men vi laver også mindre opgaver som gulve, kviste, trapper, døre og vinduer. At give en kompetent rådgivning og have en god dialog er vigtigt i alle vores kundeforhold. Ikke mindst når det gælder vores private kunder, som er i trygge hænder inden for alle entrepriseformer.

 

Vi har fokus på dit byggeprojekt, og vi lytter og forklarer undervejs, så du kan følge med og blive helt tilfreds med dit nybyggeri.

Skal vi hjælpe med at bygge nyt hus?

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning er en del af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti, som tæller mere end 4000 håndværkere over hele landet, som ønsker at lave troværdigt byggeri, for sine kunder.

Vi har altid fokus på at skabe en løsning, der opfylder dine ønsker og behov. Derfor kan du i samråd med os, få en skræddersyet løsning på nybyggeri af alt fra lavenergihuse, til sommerhuse og lejligheder. Vores dygtige folk sætter en ære i at udføre et solidt håndværk, som vi kan være stolte af, og som du vil blive glad for.​

Kontakt os gerne for et tilbud på nybyggeri

Kontakt os, for at drøfte dine planer og for at få et tilbud på nybyggeri. Ring på telefon 98 66 60 19 , eller send en mail til info@veggerts.dk, hvis du vil have et prisoverslag på din ønskede opgave med nybyg.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​