​Landbrugshal i stål

Få en skræddersyet hal til dit landbrug

Moderne landbrug stiller store krav til landbrugsbygningernes sikkerhed og rummelighed. Der er i dag et stort behov for både større og mere effektive landbrugshaller og -bygninger.

Hos Vegger Tømrer- og Snedkerforretning har vi blandt andet specialiseret os inden for landbrugsbyggeri. Vi tilbyder blandt andet opførelse af en skræddersyet landbrugshal i stål, der lever op til dine individuelle ønsker og behov. Vi bygger for landbrugskunder i både Nibe, Aalborg og omegn samt i hele det øvrige Nordjylland.

Moderne landbrugshaller der sikrer den størst mulige effektivitet

Et moderne landbrug kræver moderne landbrugshaller, som kan sikre den størst mulige effektivitet og dermed sikre, at byggeriet bliver en god investering både på den korte og den lange bane.

I et tæt samarbejde med dig finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning for din kommende landbrugshal, der både matcher dine ønsker, behov og ikke mindst dine ønsker til pris. Samtidig sikrer vi os, at den nye landbrugshal kommer til at passe til de øvrige bygninger på adressen samt omgivelserne.

Vi kan være med fra idefasen til det færdige byggeri

Vi har en stor viden omkring konstruktion og opbygning af en landbrugshal i stål, og vi sørger løbende for at holde os opdaterede i forbindelse med nye teknikker og løsninger.

Vi kan således være med dig hele vejen lige fra den indledende idefase, til den færdige landbrugshal er opført og klar til at blive taget i brug. Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi har altid et stort fokus på at bygge haller og andre former for landbrugsbyggeri i højeste kvalitet.

Hvad koster en landbrugshal?

Vores priser på en landbrugshal afhænger i høj grad af dine individuelle ønsker og behov. Det gælder både i forhold til hallens størrelse, funktion og anvendelsesmuligheder samt til dine ønsker i forhold til prisen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog omkring mulighederne. Efter en besigtigelse af opgaven udarbejder vi desuden gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget byggeriet vil komme til at koste dig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​