​Stålhal til landbrug, industri & logistik

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning i Nibe tæt på Aalborg, har gennem årene oparbejdet stor erfaring inden for opførelse af stalde og stålhaller til landbrug, industri og erhverv i Nordjylland.

Det moderne landbrug stiller stadig større krav til landbrugsbygningernes rummelighed og sikkerhed. Samtidig med at antallet af landbrug falder, stiger størrelsen på de enheder som de producerer. Det giver et naturligt behov for større og mere effektive bygninger og haller. Få mere at vide om landbrugsbyggeri og vores landbrugshaller.

Det er en udvikling, som vi har set gennem de seneste mange år, og det er her, at vi kan tilbyde vores ekspertise, med opførelse af skræddersyede stålhaller til landbruget – fleksible og rationelle løsninger der tilgodeser alle krav til den moderne og veldrevne landbrugsvirksomhed.

 

Opførelse af komplet stålhal

At bygge landbrugshaller har altid været en vigtig kompetence hos Vegger Tømrer- og Snedkerforretning. Moderne landbrug kræver moderne landbrugsbygninger – til den rigtige pris. Vi ved alle nøjagtigt hvad det betyder. Her sikres nemlig den størst mulige effektivitet, så det nye landbrugsbyggeri bliver en god investering - både på kort og lang sigt.

 

Vegger Tømrer- og Snedkerforretning leverer solide og effektive haller til alle former for erhverv. En fleksibel og rationel løsning med fordele, der tilgodeser alle krav til den moderne virksomhed. 

I tæt samarbejde hjælper vi med at finde løsningen, der matcher både dit budget og dine behov. Det er også væsentligt, at nybyggeriet af industri stålhaller, passer til eksisterende bygninger og omgivelser.

Vi har altid fingeren på pulsen i forhold til konstruktion og opbygning. Og vi kan bidrage med alt fra idéudvikling til det praktiske arbejde.​ Vi er altså med, fra udformningen og til den komplette stålhal, står færdigt.

 

Samtidig har vi fokus på kvaliteten i alle vores halbyggerier. Vi er naturligvis medlem af Byg Garanti-ordningen, som er en del af Dansk Byggeri.

​​

Kontakt os for tilbud på halbyggeri

Hvad koster en stålhal? Der er mange ting der spiller ind, når du vil have en pris på en stålhal. 

Vi er nødt til, at drøfte dine krav og ønsker til halbyggeriet, før vi kan komme, med eksempelvis, en isoleret stålhal pris. Ønsker du en isoleret stålhal, er det ridehaller du mangler, eller ønsker du bare en billig stålhal? Vi bygger også maskinhus eller garage til opbevaring af landbrugsmaskiner.

Du er velkommen til, at kontakte os for, at drøfte dine ønsker og behov, og vi udarbejder gerne et tilbud efter en besigtigelse. Du kan kontakte os på telefon 98 66 60 19 eller mobil 40 14 60 17 eller du kan sende en mail til info@veggerts.dk.​​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​