Udskiftning af vinduer og døre til private og erhverv

Nye vinduer og døre er en god investering

Behovet for udskiftning af vinduer og døre  opstår ofte, fordi de gamle er utætte og kedelige at se på. Udskiftning af vinduer vil også være en god ide, hvis man vil spare penge på varmeregningen. Det betyder nemlig oftest, at man skifter til nye og energirigtige vinduer. Der kan nemlig være masser af penge at spare ved udskiftning.

 

En anden typisk motivation til at udskifte nye døre og vinduer er det rent visuelle udtryk, og rigtig mange boligejere udskifter gerne vinduer og døre, fordi helhedsindtrykket af boligen bliver langt bedre.

 

Når du skal finde det rigtige materiale til dine nye vinduer og døre, er der flere ting du skal være opmærksom på. Skal vinduerne eller dørene være i træ/alu, træ eller måske plast? Hvilken stil og udformning? Vedligeholdelse og holdbarhed?

Vi står klar med den rette rådgivning

Hos Vegger Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder gerne rådgivning, inden du  køber nye vinduer og døre. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg, og hvor vi ved, at produktet er i en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi hjælper bl.a. kunder i Nibe, Aalborg og resten af Nordjylland.

 

Derfor er Vegger Tømrer- og Snedkerforretning dit sikre valg, når du har brug for udskiftning af vinduer og døre.

Vi har altid fokus på at skabe en løsning, der opfylder dine ønsker og behov. Derfor kan du i samråd med os få en skræddersyet løsning, og vores dygtige folk sætter en ære i at udføre et solidt håndværk, som vi kan være stolte af, og som du vil blive glad for.​

Kontakt os for et gratis tilbud på udskiftning af vinduer

Kontakt os for at drøfte dine planer og for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

 Ring på telefon 98 66 60 19, eller send en e-mail til info@veggerts.dk.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er medlem af Dansk Byggeri

​Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri sikrer du dig samtidig vores 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde, dækker udgifter op til 100.000 kr.

Læs mere om garantiordningen →​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩
​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

​Kontaktoplysninger

Vegger Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Algade 11, Vegger

9240 Nibe​

​​​Tlf.: 98 66 60 19

E-mail: info@veggerts.dk

Hvad kan vi hjælpe med?​

Nybyggeri

Erhvervsbyggeri

Døre og vinduer

Reparationer

CVR: 27253083​